Lyssna på podden: Medan livet pågår 

En podd av och med våra gäster, som ger en röst åt dem som inte brukar få höras. Här skapas och delas viktiga berättelser.

Avsnittens ämnen har Stadsmissionens besökare tagit fram. Programlistan innehåller teman som missbruk, familjerelationer, psykisk ohälsa, jul, ensamhet, ekonomi och mycket mer. Programledare är Kajsa och Tomas är volontärer på Stadsmissionen. 

Avsnitt 4: MISSBRUK 

Erik jagar droger och pengar varje dag. Det är en ständig jakt för att klara av livet. Vi pratar också med Malin som har lämnat drogerna bakom sig sen flera år och jobbar för sin nykterhet varje dag. 

Länk till avsnittet MISSBRUK på Spotify

Avsnitt 3: FAMILJERELATIONER 

Temat familjerelationer innehåller många dimensioner. Den här gången får du höra två unga vuxna berätta om hur de slets från sina familjer som barn och hur de hittade hem – till nya sammanhang och nya familjer. Jennifer som växte upp med missbrukande föräldrar och Jamal som tog sig från Iran till Sverige, ett land han knappt visste fanns. 

Länk till avsnittet FAMILJERELATIONER på Spotify

Avsnitt 2: KÄRLEK 

Kärlek till en partner eller till sig själv är vackert men kan vara komplicerat. Lyssna till intervjuer med två par med olika förutsättningar men som ändå finner trygghet i sin kärlek till varandra. Mycket är olika men ändå lika. 

Länk till avsnittet KÄRLEK på Spotify

Avsnitt 1: HEMLÖSHET 

Första avsnittet handlar om hemlöshet och innehåller två människors berättelser. Katarina som väntat länge på ett boende och Johan som levt i skogen men nu längtar efter en lägenhet. 

Länk till avsnittet HEMLÖSHET på spotify